6 op 6 voor KVO na overwinning tegen Cercle Brugge (3-1)

Na winst tegen en op RSC Anderlecht op de eerste speeldag, heeft KV Oostende ook zijn eerste thuiswedstrijd met een overwinning kunnen afsluiten. Het won met 3-1 van Cercle Brugge en staat zo na twee speeldagen mee op kop van het klassement.


Sindrit Guri stond aan de aftrap ten koste van Rajsel, voor de rest geen wijzigingen aan de opstelling van vorige week. Na nog geen zeven minuten spelen flitste Hazard op de linkerflank voorbij Milovic. Perfect bediende hij Idriss Saadi die het leder hoog tegen de touwen buffelde. Cercle Brugge bouwde wat meer veiligheid in zijn spel. KV Oostende had wel wat  moeite bij de opbouw van acties. Het uitvallen van Vargas iets voor het halfuur leek een slecht voorteken. En toch werd het plots 1-1. Vanop rechts zwierde Robbie D’Haese de bal perfect voor doel. Sindrit Guri veerde het hoogst en verschalkte Badiashile. Aan zee klonk iets later al een tweede keer het “Ohlalla, c’est magnifique” van Arno (TC Matic). Op een hoekschop van Skulason werd Idriss Saadi verrast, die zijn eigen keeper vloerde: 2-1.


Saadi leek op weg naar zijn derde treffer van de avond maar William Dutoit sloeg de bal knap weg. Brecht Capon ging aan de haal en werd geveld door Mboula, die met een terechte tweede gele kaart meteen Cercle Brugge tot tien man herleidde. Met maar tien spelers op het veld vond Cercle Brugge onvoldoende power om KV Oostende nog iets in de weg te leggen. Meer zelfs, Sindrit Guri maakte handig gebruik van Fashion Sakala’s goeie werk, draaide dan vlot weg van Dabila in de zestien, en legde de 3-1-eindstand rustig in het zijnet. Sindrit bedankt zo zijn coach met twee doelpunten en een 6 op 6.


Scheidsrechter:
Kevin Van Damme - Stadion: Versluys Arena

Welke ploeg zal degraderen?

  • KV Oostende
  • Waasland-Beveren
  • Cercle Brugge
Nog geen account? Registreer Nu!

Inloggen op je account