Eupen pakt de drie punten thuis tegen KV Oostende

Na een stunt tegen Anderlecht en een zeer goeie prestatie in de beker tegen Club Brugge staat KVO weer met de voeten op de grond. KV Oostende verloor met het kleinste verschil van Eupen na een mager voetbalpartij.


Na een helft spelen stond het nog 0-0, wat een logische uitslag was na een saaie eerste helft met amper kansen. We noteren enkel een fraai schot van Kevin Vandendriessche, maar zijn schot stuitte op doelman Ortwin De Wolf. De tweede helft was een pak beter met toch enkele kansen. William Dutoit tikte nog een kopbal van Jon Bautista over de dwarslat, maar de grotere kansen waren voor KV Oostende. Michiel Jocnkheere, Robbie D'Haese en Andrew Hjulsager wisten helaas de score niet te openen.


Het was zo'n wedstrijd waar je weet dat de ploeg dat het eerst zou scoort ook de wedstrijd wint. Ondanks dat KVO de wedstrijd in handen had, was het wel Eupen dat wist te scoren. Invaller Carlos Embalo duwde de 1-0 voorbij William Dutoit op een strakke voorzet van Jon Bautista. De beste kansen waren nog voor KV Oostende, maar zelfs een schot van William Dutoit in de slotminuut kon de score niet meer veranderen.


Scheidsrechter:
 Lawrence Visser - Stadion: Kehrwegstadion (1.842 toeschouwers)

Op welke plaats zal KVO dit seizoen eindigen?

  • Top 6 (1 - 6)
  • Plaats 7 - 12
  • Plaats 13 - 16
Nog geen account? Registreer Nu!

Inloggen op je account