Invallers Club Brugge doen KVO de das om (0-2)

KV Oostende verloor met 0-2 van Club Brugge in een sportieve wedstrijd waar geen enkele kaart viel. Club Brugge wist pas na 70 minuten te scoren dankzij zijn invallers.


Sebastien Siani werd door KV Oostende in de bloemetjes gezet voor aanvang van de wedstrijd en stond in voor de aftrap van deze derby. Club Brugge begon zeer scherp aan de wedstrijd maar kon KV Oostende geen pijn doen. Integendeel, KV Oostende voetbalde goed mee en kwam ook tot enkele kansen met Fashion Sakala en Robbie D'Haese. Bij Club Brugge waren Siebe Schrijvers en Hans Vanaken het gevaarlijkst.


In de tweede helft was het bij beide ploegen wat minder en waren er amper doelkansen, pas na de wissels wisten de invallers van Club Brugge te scoren. David Okereke scoorde in de 72ste minuut en Percy Tau deed KV Oostende in de 82ste minuut helemaal de das om. KV Oostende kreeg nog enkele kleinere kansen maar kon het Club Brugge niet meer moeilijk maken. KV Oostende verliest zo voor de eerste keer dit seizoen na een toch wel sterke wedstrijd.

"Tot die 0-1 viel hadden we het gevoel dat er echt iets inzat. Percy Tau maakte het verschil voor Club Brugge en deed ons uiteindelijk de das om.", reageerde Wout Faes na de wedstrijd. Scheidsrechter: Erik Lambrechts - Stadion: Versluys Arena

Klik hier om alle foto's te bekijken.

Welke ploeg zal degraderen?

  • KV Oostende
  • Waasland-Beveren
  • Cercle Brugge
Nog geen account? Registreer Nu!

Inloggen op je account