Kustboys ook de boot in tegen Eupen (2-3)

KV Oostende gaat ook de boot in tegen KAS Eupen na een teleurstellende wedstrijd. Met 5 doelpunten was het alvast een leuke wedstrijd voor de neutrale voetbalsupporter, maar niet voor de KVO supporter.


KV Oostende begon al slaapwandelend aan de wedstrijd, want na nog geen minuut stond het 0-1Danijel Milicevic kopte ongedekt een voorzet voorbij een kansloze William Dutoit. Dit doelpunt schudde KV Oostende direct wakker, want nog geen vier minuten later scoorde Fernando Canesin de 1-1. KAS Eupen had licht overwicht in de eerste helft, maar het was toch KVO dat nog wist te scoren. Kevin Vandendriessche snoepte de bal af van Olivier Verdon en verschalkte Ortwin De Wolf. De 2-1 was dan ook de ruststand.


In de tweede helft begon KV Oostende zeer gretig maar de betere kansen waren wel voor KAS Eupen. Eupen wist zelfs snel de gelijkmaker te scoren. Op een hoekschop bracht William Dutoit nog redding, maar Jordi Armat wist toch de rebound hard in doel te trappen. De 2-2 liet KV Oostende twijfelen en daar profiteerde Eupen optimaal van. Jon Bautista deed KVO volledig de das om en scoorde de 2-3 eindstand. De rode kaart voor invaller Menno Koch was enkel nog goed voor de statistieken want KVO had geen antwoord meer.


Scheidsrechter:
 Christof Dierick - Stadion: Versluys Arena (3.449 toeschouwers)


Op welke plaats zal KVO dit seizoen eindigen?

  • Top 6 (1 - 6)
  • Plaats 7 - 12
  • Plaats 13 - 16
Nog geen account? Registreer Nu!

Inloggen op je account