Laatste 10 minuten nekken KVO tegen Zulte-Waregem (2-0)

Twee doelpunten van Zulte Waregem in de laatste 10 minuten zorgen ervoor dat KV Oostende puntenloos achter blijft. Na een sterke seizoenstart zakt KVO volledig weg in het klassement.


KV Oostende begon goed aan de wedstrijd en wist bijna onmiddellijk te scoren. Andrew Hjulsager zijn voorzet werd bijna een doelpunt, maar Sammy Bossut wist de bal nog in extremis over te tikken. De beste kansen bleven voor KVO, op het halfuur stuurde Kevin Vandendriessche KVO-spits Fashion Sakala alleen voor doel maar hij verloor het duel van Sammy Bossut.


Ook in de tweede helft waren de betere kansen voor KV Oostende. Bijna was de goed keepende Sammy Bossut verantwoordelijk voor de 0-1, hij knalde de bal zowaar tegen Fernando Canesin en zo bijna in eigen doel. Tien minuten voor einde kwam Zulte Waregem uit het niets op een dubbele voorsprong. Eerst kopte Ibrahima Seck de 1-0 voorbij William Dutoit na een goeie vrije trap van Gideon Mensah. Kort nadien scoorde ook Gianni Bruno simpel, waardoor KV Oostende onverwachts en onverdiend met 2-0 verloor.


Scheidsrechter:
 Wesli De Cremer - Stadion: Regenboogstadion (6.260 toeschouwers)

Op welke plaats zal KVO dit seizoen eindigen?

  • Top 6 (1 - 6)
  • Plaats 7 - 12
  • Plaats 13 - 16
Nog geen account? Registreer Nu!

Inloggen op je account