Moedig KVO kan kansen niet verzilveren tegen KRC Genk (3-1)

KV Oostende verliest met 3-1 cijfers van KRC Genk na heel wat kansen te laten liggen. Genk was de evenknie van KVO maar wist zijn kansen wel te verzilveren.


In het eerste half uur zat geen tempo en echte kansen bleven dan ook uit voor beide ploegen. Toch wist Genk op voorsprong te komen in de zestiende minuut, met een gelukje weliswaar. Pechvogel Ronald Vargas scoorde in eigen doel op hoekschop van Ianis Hagi. KV Oostende liet de kopjes niet hangen en wist een kwartier later zelf te scoren. Op aangeven van Skulason scoort Idrissa Sylla de gelijkmaker met het hoofd. KV Oostende had de wedstrijd onder controle, maar kreeg toch de deksel op de neus. Paul Onuachu scoort net voor de rust waardoor KVO met een achterstand de rust in moest.


De tweede helft was voor de neutrale supporter een aangenaam kijkstuk met veel kansen. KV Oostende kwam met Fashion Sakala, Ronald Vargas en Michiel Jonckheere heel dicht bij de gelijkmaker maar het was wel Genk dat in de laatste minuut de winst naar zich toe trok. Sander Berge deed KV Oostende in de 89ste minuut de das om, een zwaar verdict voor KVO dat een goede tweede helft speelde maar zijn kansen niet kon verzilveren.


Scheidsrechter:
Bram Van Driessche - Stadion: Luminus Arena

Welke ploeg zal degraderen?

  • KV Oostende
  • Waasland-Beveren
  • Cercle Brugge
Nog geen account? Registreer Nu!

Inloggen op je account