Speciale wedstrijd voor voorzitter Frank Dierckens

Net zoals ex-voorzitter Marc Coucke is huidige voozitter Frank Dierckens één van de grotere sponsors van Club Brugge, dit met zijn bedrijf DIAZ Sunprotection Decoration. Daarnaast is hij ook (ex) supporter van blauw-zwart.


Het wordt een speciale wedstrijd voor KVO-voorzitter Frank Dierckens tegen Club Brugge. Als (ex) supporter van Club Brugge en huidige sponsor kan hij vandaag eigenlijk niet echt verliezen. De man met 97% van de aandelen bij KV Oostende hangt met zijn bedrijf nog aan een lopend sponsorcontract bij Club Brugge, waar hij momenteel niet tussenuit kan. Het nog twee jaar lopend contract kan eventueel wel herbekeken worden moest er een andere sponsor van hetzelfde kaliber zich aanmelden. Net zoals Marc Coucke was Frank Dierckens ook een grote supporter van Club Brugge, maar dit is nu verleden tijd laat hij weten aan 'Het Laatste Nieuws'.

 

"Ik kom uit Tielt. Heel die regio is doordrongen van blauw-zwart bloed. Het gebeurt nog dat ik ga kijken, maar dat moet je professioneel bekijken. Tegen STVV ben ik ook geweest, maar ik spring niet meer recht als ze scoren. Dat is gedaan.", vertelt huidige KVO-voorzitter Frank Dierckens.


Welke ploeg zal degraderen?

  • KV Oostende
  • Waasland-Beveren
  • Cercle Brugge
Nog geen account? Registreer Nu!

Inloggen op je account