Trainer staat niet ter discussie volgens de voorzitter

KVO-voorzitter Frank Dierckens is duidelijk: een trainerswissel is op dit moment nog niet aan de orde.  Het heeft geen zin om te sakkeren, we moeten vooruit.


KV Oostende kon dit seizoen nog maar 3 keer winnen, speelde 3 keer gelijk en verloor maar liefst al 9 keer. Logisch dat er hier en daar al de vraag wordt gesteld of de positie van de trainer nog houdbaar is. Voorzitter Frank Dierckens liet alvast via de KVO-webstek weten dat trainer Kåre Ingebrigtsen nog krediet heeft.

“Op dit moment is een trainerswissel niet aan de orde. In het seizoensbegin was iedereen lyrisch over Käre, al die positieve zaken kunnen niet opeens weg zijn hé. Ik praat vaak met hem en uit die gesprekken leid ik zeker niet af dat hij niet meer de geschikte man zou zijn. Maar goed, op een gegeven moment zullen we wél weer punten moeten pakken hé.”

De voorzitter laat ook weten dat er financieel geen ruimte is voor transfers in januari. Er is gen budget om transfersommen te betalen, vrije spelers of spelers op huurbasis zijn eventueel wel een optie. Wel wordt er binnenkort terug gerekend op Ante Palaversa dat lange tijd out was door een blessure. Na de interlandbreak zal hij wellicht terug kunnen spelen maar hij zal terug tijd nodig hebben om op vorm te komen.


(Bron: KV Oostende)

Op welke plaats zal KVO dit seizoen eindigen?

  • Top 6 (1 - 6)
  • Plaats 7 - 12
  • Plaats 13 - 16
Nog geen account? Registreer Nu!

Inloggen op je account