Waasland Beveren te sterk voor KV Oostende (3-1)

Een zwak KV Oostende verliest met 3-1 cijfers van een gemotiveerd en enthousiast Waasland Beveren. Zo gaat een goede competitiestart volledig verloren.


In de eerste helft was het KV Oostende dat de score wist te openen. Op een snelle counter wist Fashion Sakala de 0-1 te scoren. Een kwartier kon KVO van zijn voorsprong genieten, want Waasland Beveren had 5 dolle minuten in petto voor de Kustboys. Eerst kwam Waasland Beveren op 1-1 na een own goal van Kevin Vandendriessche na een afgeweken bal. Kort daarna verschalkte Andreas Wiegel doelman William Dutoit en scoorde zo de 1-2. Vlak voor rust verdiende KV Oostende nog een strafschop na een fout op Jelle Bataille maar scheidsrechter Frederik Geldhof floot de eerste helft gewoon af.

De tweede helft bracht geen beterschap voor KV Oostende, integendeel. Na enkele kansen van Waasland Beveren bleef een doelpunt niet lang uit. Op hoekschop scoorde Aleksander Vukotic de 3-1 met het hoofd voorbij William Dutoit. KV Oostende had geen antwoord meer en moet zelfs William Dutoit bedanken dat het bij 3-1 bleef. Hij had nog een ultieme redding in huis om invaller Yuki Kobayashi van een doelpunt te houden.Scheidsrechter: Frederik Geldhof - Stadion: Freethiel (3.005 toeschouwers)

Op welke plaats zal KVO dit seizoen eindigen?

  • Top 6 (1 - 6)
  • Plaats 7 - 12
  • Plaats 13 - 16
Nog geen account? Registreer Nu!

Inloggen op je account