Over KVOsupporter.be

Wie zijn wij? Wat doen wij?

KVOsupporter.be bestaat uit een groep trouwe supporters van KV Oostende, die op vrijwillige basis meewerken aan deze website. Wij zijn naast het feit dat we trouwe supporter zijn van KV Oostende, op geen enkele manier verbonden aan KV Oostende als firma, noch aan de overkoepelde supportersfederatie (Kustboys). Wij werken dus volledig onafhankelijk zonder beïnvloeding van buitenaf.


Onze Missie

Onze voornaamste missie is om een website aan te bieden waar iedereen alles centraal op één plaats kan vinden over zijn favoriete club KV Oostende. Naast de content die men op meerdere websites kan vinden proberen wij extra zaken aan te bieden zoals een database van oud-spelers, video's, foto's, statistieken, downloads, ...

Daarnaast bieden wij onze bezoekers de mogelijkheid aan om zich op een éénvoudige manier te 'registreren' op onze website. Geregistreerde bezoekers genieten van extra voordelen zoals het invullen van een 'pronostiek', het inzenden van persoonlijke sfeerfoto's, extra downloads en nog veel meer.

Welke ploeg zal degraderen?

  • KV Oostende
  • Waasland-Beveren
  • Cercle Brugge
Nog geen account? Registreer Nu!

Inloggen op je account